EN RENKLİ TAKMA TIRNAKLAR

TAKMA TIRNAKLAR

Tırnaklar gün içerisinde en ön plandadır. Bu yüzden cilt bakımları kadar tırnak bakımı da oldukça önemlidir. Tırnaklarınıza daha farklı hava katmak ve daha güzel görünmesini sağlamak için takma tırnak takabilirsiniz. Böylelikle daha bakımlı tırnaklara kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Tırnak yapınıza uygun takma tırnakları günlük hayatta veya özel günlerde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 

 

Kısa Sürede En Güzel Tırnaklara Sahip Olun 

 

Tırnaklarınıza bakım yapmak ve oje sürmek için vaktiniz yoksa tarzınızı yansıtacak takma tırnak modellerini kullanabilirsiniz. Aynı zaman da takma tırnakların estetik görünümü sayesinde çok daha ışıltılı tırnaklara sahip olabilirisiniz. Ayrıca takma tırnakların estetik görünümün yanı sıra doğal tırnaklarınızın zarar görerek çatlamasını ve kırılmasını önler. Bu sayede daha bakımlı tırnaklara sahip olacaksınız. 

İstediğiniz zaman istediğiniz tarza uygun takma tırnak modelleri ürünlerine sahip olabilirisiniz. Pratik kullanımı sayesinde ve uzun süreli olması avantajıyla da en güzel zamanlarınıza eşlik ettirebilirsiniz. 

 

Takma Tırnak Modelleri 

 

Takma tırnak modelleri renkli sade modelleriyle bulabileceğiniz gibi balerin ve taşlı takmak tırnak modelleriyle de bulabilirsiniz. Günlük hayatta daha sade ve renkli olan takma tırnakları kullanırken, özel gün ve davetlerde daha ışıltılı görünmesi için taşlı takma tırnak modellerini kullanabilirsiniz. 

Ayrıca takma tırnak ürünlerinin beyaz, kırmızı, pembe, bordo ve siyah takma tırnak gibi çeşitli renk ve modelleriyle de bulabilirsiniz. En sevilen ve kullanılan siyah takma tırnak modelini sade şeklinde bulabileceğiniz gibi siyah taşlı takma tırnak modeliyle de bulabilirsiniz. 

 

En Uygun Takma Tırnak Fiyatları Sizlerle 

 

Takma tırnak fiyatları çeşitli renk ve modellere göre değişiklik gösterse de her bütçeye uyan fiyatlarıyla bulabilirisiniz. Takma tırnak fiyatları alçağınız modellere göre değişse de bütçenize daha fazla katkıda bulunmak için paketler halinde olan modelleriyle de alabilirsiniz. 

Takma tırnak kullandığınızda ürünleri siz çıkarmadığınız sürece tırnaklarınızdan düşmesi mümkün değildir. Ürünleri çıkardığınızda tırnaklarınız asetonla temizlemeniz yeterli olacaktır. Birbirinde çeşitli takma tırnak ürünlerini en güzel renk ve modelleriyle uygun fiyat ve kampanyalarıyla Tikatti sitesi üzerinden bakabilir ve tek tıkla satın alabilirsiniz. 

Etiketler: https://www.tikatti.com/takma-tirnak
Ekim 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR